Через "контртерористичні операції" у Білгородській області росія хоче перекинути туди додаткові війська, які зараз воюють на українській території.

Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус". Фото з відкритих джерел

У Білгородській області відучора триває "контртерористична операція", яку проводить Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" (РДК) для звільнення Росії від путінського режиму.

Про перекидання російських військ з фронту, РБК-Україна повідомило джерело в українській розвідці.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

За інформацією розвідки, командування західного військового округу Росії ухвалює рішення про оперативне перекидання окремих боєздатних підрозділів через "ускладнення обстановки" на кордоні у Білгородській області.

Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус". Фото з відкритих джерел

"Зокрема, приймається рішення про можливе переміщення підрозділів 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії (постійний пункт дислокації Валуйки, Білгородська область) з району бойових дій (Макіївка, Майдан Луганської області) до Білгородської області", - повідомило джерело.

При цьому бійці "Російського добровольчого корпусу" та Легіону "Свобода Росії" повідомляють про те, що до них приїхало підкріплення та вони успішно окопуються на території Білгородської області.

Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус". Фото з відкритих джерел

"Резервів у РФ для реагування на військові кризи немає – усі військовослужбовці мертві, поранені чи в Україні. РФ абсолютно не захищена", - Легіон "Свобода Росії"

Сьогодні вранці губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков записав звернення до місцевих жителів і повідомив, що мешканцям, які проживали в регіоні та "евакуювалися", повертатися ще зарано.


Раніше портал Знай повідомляв, шляхи лютує: у Росії посадили за держзраду вже четвертого фізика, який займався "кинджалами".

Також наш портал інформував, що голова ГУР Кирило Буданов розповів, хто підставляє путіна та шойгу зсередини: "Конфлікти ще більше загострилися".

Крім того, ми писали, що жителі Білгорода просять видати їм зброю: "Наші війська не допоможуть"