У російському Білгороді напередодні контрнаступу ЗСУ поширюються панічні настрої. Так, купка місцевих жителів вирішила звернутися до влади та попросила видати їм зброю, оскільки російські війська не зможуть їх захистити. Про це повідомляє telegram-канал "ХС Харків".

ЗСУ готуються до контрнаступу, щоб звільнити від російських окупантів територію України. Водночас жителям російського Білгорода чомусь стало дуже тривожно. Купка місцевих мужиків придумала собі наступ ЗСУ на їхнє місто і звернулася до влади.

Білгородці. Фото: скрін із відео

"Ми жителі фронтового Білгорода, звертаємося до влади. Наше місто та область давно перестали бути захищеними. Щодня білгородці зазнають обстрілів з боку ЗСУ", - заявив чоловік на відео.

За словами білгородців, їхня армія не здатна захистити від "загрози", що насувається.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Ми усвідомлюємо, що напередодні наступу ЗСУ наші війська не допоможуть, не допоможуть повною мірою захистити нас", - констатував він.

Жителі закликали владу видати їм стрілецьку зброю, щоб вони могли самі себе захистити.

"Ми просимо виділити нам стрілецьку зброю для захисту рідного міста. Ми звичайні, звичайні жителі, не професійні військові, але наш патріотизм дозволить утримати місто від настання", - наголосив чоловік.

Раніше портал Знай повідомляв, путін лютує: у росії посадили за держзраду вже четвертого фізика, який займався "кинджалами".

Також наш портал інформував, голова ГУР Кирило Буданов розповів, хто підставляє путіна та шойгу зсередини: "Конфлікти ще більше загострилися".

Крім того, ми писали, Валерій Залужний розповів про те, коли переможе Україна: "Вона залишається складною".