Експерт із геополітики, колишній аналітик Stratfor Пітер Зейан розповів у своєму блозі на Youtube, що для успішного завершення війни, для України буде недостатньо вийти на кордони 1991 року.

ЗСУ, фото liga

Пітер розмірковує про те, що коли успішним контрнаступом ЗСУ вийдуть на кордони 1991 року, росія все-одно буде пробувати досягти реваншу. Щоб цілковито перемогти росію треба зруйнувати два “логістичні хаби" - Бєлгород та Ростов-на-Дону.

“Вони будуть переозброюватися, відпочинуть, наберуть війська та зроблять ще одну спробу. Якщо Україна хоче запобігти ще одній російській війні, після того (і якщо), як вона поверне Донбас та Крим, вони мають зайти до Росії. Нейтралізувати 2 конкретні урбанізовані райони, які служать логістичними хабами. Перший це Бєлгород, на північ від Харкова - основний район, який є головною артерією транспортування людей, матеріалів та палива на північній ділянці фронту”.

українські військові ЗСУ

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Друга точка, яку необхідно ліквідувати, на думку аналітика - Ростов-на-Дону, що є набагато складнішим завданням.

Ця область зараз логістично забезпечує окуповані регіони Донбасу і весь Південний фронт, включаючи окупований Крим.

українські військові ЗСУ

Експерт також зазначає, що цей регіон також критичний для рф у військовій логістиці:

“Якщо Україна зможе довести війну до цього, вже не йдеться просто про недопущення нової російської агресії. Це також удар по здатності Росії підтримувати свою територіальну цілісність”, - сказав він, наголошуючи, що транспортна мережа (залізниці та траси) району дозволяє пов'язувати європейську частину країни з кавказькою частиною, де на прикладі Чечні очевидні сепаратистські тенденції"

Нагадаємо, ми писали, що мольфар Макс Гордєєв дав емоційну відповідь про контрнаступ, "скільки л**но не рухай, воно продовжує смердіти".

Як повідомляв "Знай.ua", "спекотний місяць, є шанс...", ведичні астрологи визначили, як Україна поверне історію у травні 2023.