Поки російські окупанти голі і босі сидять в окопах, зять фанерного генерала, міністра оборони росії Шойгу розвиває в собі навички блогера і хвалиться статусними аксесуарами. Про це повідомляє telegram-канал Батальйон "Монако".

Російська армія зазнала справжнього краху у повномасштабній війні проти України. Втім, Кремль не зупиняється і продовжує мобілізувати громадян переважно з глибинок. І доки рядові росіяни гинуть в окопах, московська еліта насолоджується життям і купається в розкоші.

Зять Шойгу. Фото: скрін youtube

Хорошим прикладом є зять міністра обори росії Шойгу. Чоловік виглядає цілком придатним для служби і міг би довести свою доблесть десь на передовій, але натомість розгулює містом та розвиває навички блогера. Втім, публіку це не "заводить".

"Коли у Бахмут, солодкий хлопчик?", "Давай на фронт у окопи", "Чому не на фронті затьок?", - цікавляться у коментарях.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Зять Шойгу. Фото: скрін youtube

Також на відео зять Шойгу позує в досить статусному аксесуарі - годиннику, який коштує як 1000 зарплат російського вчителя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські військові після копання окопів у Чорнобилі стали "світлячками: "Розуміли ризики, але просто тупі".

Також наш портал інформував, "Новий жест доброї волі...": відомий таролог передбачив долю Криму та місцевих зрадників.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українців запрошують приєднатися до легенди: 3-я окрема штурмова бригада оголосила набір добровольців.