Українці та весь цивілізований світ з нетерпінням чекають на контрнаступ ЗСУ, які принесе нам, за чутками, багато перемог.

Українська влада просили не висувати свої припущення щодо цього контрнаступу, але різні світові видання писали про все: можливі дати, напрямки тощо.

Все це призвело до того, що українці очікують на небувалі перемоги, повернення окупованих територій мало не "завтра", а це, крім іншого, складається величезним вантажем на плечі наших захисників і підвищує відповідальність перед світовими партнерами.

ЗСУ. фото УП

У Володимира Зеленського попередили про те, що не варто покладати великих надій на контрнаступ. З такою заявою виступив міністр оборони Олексій Рєзніков.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Очікування від нашої контрнаступальної операції переоцінені у світі", - повідомив він в інтерв'ю The Washington post, де розповів, що більшість людей чекають на щось величезне, а це може призвести до "емоційного розчарування".

За його словами, Західним партнерам потрібен наступний приклад успіху, тому що вони мають показати його своїм народам.

"Але ми не можемо сказати, якими будуть масштаби цього успіху. 10 км, 30 км, 100 км, 200 км? В ідеалі наступ має перерізати тилові ланцюги російських військ і знизити їх наступальні можливості", - підсумував міністр оборони.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що українським військовим хочуть дати більше "відпочинку" з виплатами і без: кого торкнеться.

Раніше ми повідомляли, що до 20 травня не можна наступати: український астролог попередив ВСУ.

Також стало відомо, що російські військові після копання окопів у Чорнобилі стали "світлячками: "Розуміли ризики, але просто тупі".