Всі давно вже зрозуміли, що росія під проводом путіна - дуже підступна і безжальна країна, яка в досягненні своєї мети не погине будь-яких способів.

А ще російський диктатор любить "гарні дати", тому на 9 травня і перед ним багато українців очікують на провокації та різні обстріли з боку рф. Оскільки у нас військовий стан, то вівторок, 9 травня, не буде вихідним днем, а значить – усі йдуть на роботу та на навчання.

Наслідки ракетної атаки, фото: МВС України

Але наша влада вирішила убезпечити наше майбутнє, наших дітей. Тому деякі школярі не вирушать за парти у ці дні.

У Кіровоградській та Полтавській областях школярів у понеділок та вівторок, 8 та 9 травня, переведуть на дистанційну форму навчання. Про це повідомили у ОВА двох областей.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

У Полтавській ОВА зазначили, що таке рішення ухвалено відповідно до рекомендацій Департаменту освіти та науки. Пов'язано це з можливими провокаційними обстрілами з боку рф.

"Установи загальної середньої та позашкільної освіти Полтавської міської територіальної громади 8 та 9 травня працюють у дистанційному форматі, установи дошкільної освіти працюють у звичному режимі", - сказано у повідомленні .

Дистанційне навчання у Полтаві

"Знаємо, з яким підлим, цинічним, підступним ворогом воюємо. Життя та безпека людей, особливо дітей, для нас – найголовніше" , - прокоментували своє рішення у Кіровоградській ОВА.

Повідомлення Кіровоградської ОВА

Нагадаємо, як українцям отримати польську пенсію: обов'язковий стаж та усі вимоги.

Раніше ми повідомляли, що ексдепутат Святослав Олійник закликає до миру та компромісів із росією: щоб завершити "конфлікт".