Ряд російських телеграм-каналів повідомляє, що у Нижньому Новгороді підірвано автівку відомого божевільного путініста Захара Прилєпіна. Він також себе позиціонує, як письменник та відомий образливими висловлюваннями щодо українців та підігріванню війни проти нашої країни.

Поки що немає інформації щодо загиблих. Також повідомляється, що сам Захар Прилєпін, нажаль, вижив та лише отримав поранення. Пізніше стало відомо, що загинув водій самого Прилепіна.

Раніше Знай повідомляв, що скандальний російський письменник і пропагандист Захар Прилєпін на війні заробляв гроші і брехав щодо того, що вбивав українців. Про це повідомив донецький блогер Дмитро Черкасов.

Так, Черкасов розповів, що основною ідеологією Прилєпіна і його колишнього батальйону є збільшення рейтингу і готівка, яку привозив російський гумконвой.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Один з бійців батальйону про службу у Прілепіна написав так, що за всі півтора року, що він воював, тільки там він зміг відпочити. Мало того, там ніхто не воював. Це піар-батальйон! Батальйон бігудей! Мовляв, на "промку" заїхали, собаку зарізали, кров'ю обмазалися, на камеру зняли! Типу прорив. А потім в інтернет. І Прилепину потім гуманітарка йде з Росії. Головне бабки, бабки – ось чим займаються ці зірки на Донбасі", – заявив блогер.