У ніч на 3 травня два невідомі безпілотники намагалися атакувати кремль. Відео атаки опублікували місцеві телеграм-канали. Також інцидент уже прокоментували у пресслужбі кремля і, як звичайно, звинуватили в інциденті "київський режим".

Російські ЗМІ повідомляють, що два безпілотні літальні апарати були націлені на Кремль, але були виведені з ладу військовими та спецслужбами. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Очевидці зняли кілька роликів моменту атаки, на одному з яких видно вогонь на куполі Сенатського палацу – резиденції путіна.

Атака по Кремлю Фото: скрін youtube

Водночас місцеві жителі, які мешкають на сусідній із кремлем вулиці, заявляють, що чули звук, що нагадує гуркіт грому. Внаслідок пригоди в Москві заборонили польоти безпілотників, проте парад на 9 травня скасовувати не стали.

Атака по Кремлю Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

У Кремлі вже встигли прокоментувати інцидент із невідомими безпілотниками і в черговий раз спробували звинуватити Україну, яка нібито спланувала "терористичну акцію" та "замах" на путіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські військові після копання окопів у Чорнобилі стали "світлячками: "Розуміли ризики, але просто тупі".

Також наш портал інформував, "Новий жест доброї волі...": відомий таролог передбачив долю Криму та місцевих зрадників.

Крім того, наш портал інформував, APKWS у дії: ЗСУ вперше показали, як високоточні ракети знищують окупантів.