Відомий український екстрасенс та астролог Макс Гордєєв уже не вперше коментує ситуацію в Україні, даючи свої прогнози щодо дати завершення війни, можливості ядерного удару та інших моментів, пов'язаних із російською агресією.

В одному з відео Макс Гордєєв заговорив про те, що чекає на росію після закінчення війни. Його відповідь пролунала в етері "АпострофТВ".

Макс Гордєєв, кадр з відео

Екстрасенс, зокрема, прокоментував поширену думку про те, що вже зовсім скоро росія почне розсипатися на фрагменти. І іншого майбутнього для цієї країни-агресора нема чого й бажати.

Прогноз Макса Гордєєва неабияк порадує не лише українців, а й добру частину світу. Адже екстрасенс заявив, що процес розвалу Російської Федерації вже запущений.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

[quote author="Макс Гордєєв"]"Що стосується Росії - то вона вже розвалюється. Це падіння, це брехня. Це коли є кулька, яку надувають гелієм. А гелій це брехня. Ось вона повільно надується, надується, надується ... І просто прийде один такий момент, коли це все лусне. І вся правда, скажімо, хвилею впаде на росію. І потім уже не зможуть ніхто говорити, що щось відбувалося в цей або в той бік. /quote]

Нагадаємо, що астролог Влад Росс поділився "щасливими" датами травня 2023 року.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Гордєєв натякнув, що Україні загрожує Третя світова війна через втручання Китаю: "Почне постачати росію...".