Українці пережили вкрай складну зиму, яка, втім, вкотре підтвердила, що ми здатні багато на що, аби не бути з росією.

Постійні ракетні удари та атаки дронів від армії рф за наказом путіна день у день намагалися зруйнувати інфраструктуру України, але зараз прийшли різдвяні новини, адже довгоочікувана система ПРО Patriot вже в Україні і готова закривати небо над нашою країною.

Кадри ракетного удару. Фото: ДСНС

Важливо знати, що системи ПРО Patriot допоможуть Україні на певних напрямках, де противник застосовує авіабомби з літаків СУ-35. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат.

"Результат такий, що у нас вже є Patriot. І ми маємо фактично весь спектр того західного озброєння, який нам обіцяли партнери. Ну і щоб "пазл" склався, його треба доповнити ще F-16. Зрозуміло, що на це чекають і пілоти, і взагалі вся Україна", - сказав він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Юрій Ігнат. Фото: Youtube

Він наголосив, що отримання систем Patriot дозволить тримати російські літаки подалі від кордонів України.

"Прийшли Patriot - це суттєве посилення. Ми знаємо, що комплекс має значно більшу дальність, ніж С-300, і це допоможе нам на певних напрямках, де зараз противник застосовує, зокрема, керовані авіабомби з літаків СУ-35. Чекаємо ще на SAMP /T, це також комплекс далекобійний, і NASAMS, обіцяний нам норвезькими партнерами", - додав Юрій Ігнат.

ППО, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що путін піде на Болгарію та Молдову? Дипломат розповів про плани російського диктатора.

Раніше ми повідомляли, що ведичний астролог Алакх Ніранжан передрік 4 світову війну: "Якщо ви не змінитеся, вас поховають".