Відомий ведичний астролог Алакх Ніранжан звернувся до еліт України та попередив, що в разі, якщо зміни та реструктуризація українських еліт не відбудеться у 2024 році, то "їх поховають".

За словами Алакха, важливо, щоб еліти мали розуміння і усвідомлення того, що потрібно змінюватися.

Аллах Ніранджан, тайник: YouTube

"Якщо Україна не буде реорганізована у 2024 році, вас поховають. Я звертаюся зараз до тих людей, які займаються зараз розвитком України, і вони розуміють це. І починають готувати ґрунт для того, щоб змінити систему і виборів, і систему керування, і систему світогляду". — заявив астролог.

Він також зазначив, що людина перш за все має себе усвідомлювати Людиною, та вся культура має основана бути на тому, щоб людина усвідомила свою природу та займалася своїм розвитком. На думку астролога, це і є вкладом України у загальний світовий розвиток.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Алакх Ніранжан. Фото: Youtube

Чому Україна може вплинути на весь процес - тому, що Україна стоїть на межі двох культур, об'єднавши які може дати новий погляд на розвиток Людини. Алакх заявив, що Україна може показати світові новий шлях розвитку, і тоді відпаде потреба у нових війнах.

Якщо не дати світові цей шлях, Україна "потоне" слідом за росією, світ перемістить увагу на проблему Китай-Індія, і вже там загибель людей буде на порядок більше. Якщо в цій війні загинуло пів мільйона росіян, то там буде 50 мільйонів, у співвідношенні до кількості населення.

Щодо віри в України, Алакх заявив, що основна задача України перейти від виконання інструкцій, до усвідомлення, чому так чи інакше можна або не можна вчиняти, та які наслідки цих дій будуть. НА думку астролога, Україна має дати світові нову релігію.

Нагадаємо, ми писали, що ведичний астролог розповів, коли в росії розпочнеться справжнє пекло, хвороби, голод, злидні й масова загибель.

Як повідомляв "Знай.ua" важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців.

Також "Знай.ua" інформував, творці Сімпсонів передбачили арешт Дональда Трампа ще у 1994 році.