Популярність до нього прийшла доволі несподівано у 2014 році. Його найгучніша фраза " це реально гідота" відразу стала популярною і знайшла своїх шанувальників.

З моменту виходу перших відео у нього з'явилося прізвисько "Чітка паца" з міста Рівного. Хлопець із виходом кожного відео набирав популярності, проте після окупації східних регіонів та Криму у 2014 році його життя різко змінилося.

ЗСУ, фото: Facebook

Тридцятирічний Іван Мартинов уже дев'ять років захищає нашу країну. Молодий чоловік брав участь у Революції Гідності, а після вторгнення Росії у 2014 році почав волонтерити та добровільно приєднатися до штурмової групи на Донбасі у ролі бойового парамедика.

Не можу і шкодувати, не можу і радіти... Я був під Попасною і в Луганській області, і в Донецькій області. Це той офіційний шматок, про який я можу говорити. Донбас мені справді як рідний, багато життя там пройшло. Ми сміємося з хлопцями, що начебто й додому хочеться, а начебто вже й тут, як удома, – розповідає Іван про час, який провів на Донбасі. – розповідає Іван про час, який провів на Донеччині

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Після п'яти років військової служби за контрактом хлопець повернувся додому, але пристосуватися до звичного життя йому не вдалося. Він почав пити.

Воїн ЗСУ, фото: Instagram

Було нудно, не вистачало чуваків. Я звик, що навколо все вибухає, а тут був як їжачок у тумані. Поки розберешся – важко,

Із такого стану Івана витягла війна. Вранці Мартинов прокинувся від гоміну, вибіг надвір і побачив, як ракети летять над його домом.
До хати хлопця прийшли односельці та сказали їхати. Хлопець не роздумуючи, зібрав рюкзак та поїхав до військкомату. Таким чином Іван знову повернувся на Донбас. Тепер захисник сповнений мотивації та впевнений у кращому майбутньому.



Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що екстрасенс назвав дату завершення війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переговори між росією та Україною неможливі.