У путіна проблеми з набором "гарматного м'яса", після оголошення нових правил мобілізації, росіянці скуповують довідки про ВІЛ-інфекцію та гепатит В та С.

Російські окупанти використовують усі доступні методи для популяризації мобілізації з метою подальшої участі у війні проти України. Запровадження електронних повісток дає можливість припускати, що війна стає тотальною. Це означає, що вже воює все російське суспільство. Про це пише тг-паблік "Україна в шоці".

Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube

Так стало відомо, що для відстрочення від армії на росії уже почали продавати довідки про ВІЛ.

Продавці заявляють, що оформлюють довідки через клініку та обіцяють офіційно занести покупця до реєстру ВІЛ-інфікованих. Вартість послуги складає 70 тисяч рублів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також стали пропонувати зробити довідку про гепатит B і C. При цьому радять обирати останній, оскільки цей варіант надійніший. За таку довідку просять 80 тисяч рублів.

Раніше повідомляли, що на платформах онлайн-оголошень на рф стали з'являтися пропозиції про видалення облікового запису на порталах Держпослуг. Ціна послуги варіювалася від 150 до 500 рублів.

Запит "як видалити Держпослуги" увійшов до топ-20 найпопулярніших у Google за два дні. Цікаво, що "Авіто" назвали "жартом-провокацією" оголошення, що пропонують видалення облікового запису на Держпослугах.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні пояснили, чи буде "повна мобілізація" для перемоги на війні.

Як повідомляв "Знай.ua", у майбутньому Україна зможе себе й сама захистити: аналітик про виготовлення необхідної зброї.

Також "Знай.ua" інформував, що курортний сезон пройде без українців - у пресцентрі "Південь" пояснили, куди краще не ступати ногою.