Повномасштабна фаза війни, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року, триває вже понад 400 днів.

Багато українців втомилися... є випадки, коли чоловіки, які не воюють, скаржаться, що дуже хочуть, щоб їх випустили за кордон, на море. Після цього із коментарем виступила Наталія Гуменюк - начальник пресцентру Оперативного командування "Південь" - в ефірі телемарафону.

Чоловіка заарештували на пляжі в Одесі, скріншот з відео

Весняне сонце вже тішить і гріє жителів Одеси, відпочити, як минулого року, не вийде... необхідно пам'ятати про обережність. Прогулянки вздовж узбережжя залишаються ризикованими.

"Ми не скасовували обмежень, тому цього року ще недоречно відкривати курортний сезон, і звичайно, це стосується відвідувань будь-яких водойм, зокрема як річки Дніпро, так і всього чорноморського узбережжя", - заявляє вона.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У цьому обмеженні немає жодного "утиску" законних прав громадян, про що багато хто може подумати. Це виключно турбота про українців, щоб зберегти їхнє життя та здоров'я. Адже у воді досі перебувають міни, а росіяни не перестають використовувати ракети та дрони для повітряних атак.

Військовий корабель рф в морі, фото з вільних джерел

Мешканці та гості Одеси повинні проявляти обережність та дотримуватися чинних обмежень. Враховуючи ситуацію, курортний сезон у регіоні може або зазнати змін, або "відкритися" з деякими умовами.

Нагадаємо, частина України може "зникнути" не через війну, а через льодовики: вчені зробили попередження

Як повідомляв "Знай.uа", в окупованому росією Криму панікують через відсутність відпочиваючих: "Що взимку будемо жерти?"

Знай.ua писав, українці пішли на пляжі з приходом літа, а поліція чекає порушників на березі - відпочиваючі допомагають діставати з води