Українські захисники ліквідували на території України близько 90-95% елітних бійців спецназу ГРУ Росії. На поповнення втрат Кремлю знадобиться до 10 років. Про це інформує популярне американське видання The Washington Post, посилаючись на дані, що витекли в мережу секретних документів США.

Зазначається, що російське командування зробило надто високі ставки на спецназ і задіяло його у складі передових піхотних формувань, яким ЗСУ завдали суттєвих втрат на полі бою. За оцінками США, чотири з п'яти бригад спецназу ГРУ Росії зазнали серйозних втрат. При цьому три із п'яти бригад практично перестали існувати, адже втратили до 90-95% бійців.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У Вашингтоні впевнені, що такі серйозні втрати російського спецназу не залишаться непомітними і зроблять його менш ефективним як у війні проти України, так і в інших країнах.

Окупанти. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

У США наголошують, що бійцям спецназу потрібно не менше 4 років спеціальної підготовки та прогнозують, що Кремлю знадобиться до 10 років, що заповнити втрати, зазнані на війні проти України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що на Росії готові кидати "мобіків" без зброї на танки Leopard, кількість не має значення: "2000 з лопатами".

Також наш портал інформував, українська ППО знайшла "протиотруту" від іранських "Шахедів", у Залужного заспокоїли населення: "За ними полюють".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, армія бомжів не могла придумати, щоб їм вкрасти: на росії почали продавати крадений з України чорнозем.