Російські окупанти продовжують чинити злочини проти людяності на українській землі. Нещодавно в мережі поширилося відео ще одного жахливого вчинку нелюдів – українського бранця жорстоко катують та відрізають йому голову. З цього приводу розпочато розслідування і всі причетні будуть покарані. Про це заявили голова СБУ Василь Малюк та президент України Володимир Зеленський.

Російські загарбники скоїли безліч звірячих злочинів, але на цьому не зупиняються і продовжують демонструвати всьому світу свою звірячу сутність. У мережі з'явився ролик, на якому окупанти жорстоко катують воїна ЗСУ, а згодом відрізають йому голову.

Жорстоке вбивство окупантами воїна ЗСУ. Фото: скрін telegram

Служба безпеки України вже розпочала досудове розслідування цього військового злочину та обіцяє, що всіх причетних буде знайдено та покарано.

Василь Малюк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Ми знайдемо цих нелюдів. Якщо треба буде – дістанемо всюди, де б вони не були: з-під землі чи з того світу. Але за скоєне вони точно понесуть покарання", – заявив голова СБУ Василь Малюк.

Законну відповідальність за скоєне пообіцяв російським нелюдям та президент України Володимир Зеленський. Він зазначив, що світ не повинен таке ігнорувати, і терористів треба приректи на поразку.

"Є те, що нікому на світі неможливо ігнорувати: як легко ці звірі вбивають. Ми нічого не збираємося забувати та прощати вбивцям. Законна відповідальність буде всього. Потрібний програш терору", - зазначив Володимир Зеленський.

Раніше портал Знай повідомляв, спочатку Крим, а Донбас пізніше: екскомандувач військами розповів про контрнаступ ЗСУ.

Також наш портал інформував, 84-річний пенсіонер віддав останні тисячі для ЗСУ: "Потихеньку збирав гроші, щоб допомогти армії".

Крім того, ми писали, армія бомжів не могла придумати, щоб їм вкрасти: на росії почали продавати крадений з України чорнозем.