Багато хто пам'ятає той день, коли АН-225 "Мрія" було знищено на аеродромі в Гостомелі - 27 лютого 2022 року.

З того моменту минуло вже більше 400 днів, протягом яких виникає багато думок щодо того, чому ж цей шедевр української авіаконструкції не евакуювали, якщо знали про те, що почнеться повномасштабна війна.

Ан-225 "Мрія"

Наразі стало відомо, що страхова компанія відмовляється компенсувати знищення Ан-225 "Мрія"... і що керівництво компаніїбуло в курсі ситуаціїіз відсутністю виплат. Голова правління страхової компанії Бусін під час допиту визнав, що знищення літака є страховим випадком, але страхування було скасовано 22 лютого 2022 (за два дні до вторгнення Росії) з ініціативи іноземних перестраховиків.

Він зазначив, що керівництво "Антонова" було проінформовано про це.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Літак АН-225 "Мрія"

Нацполіція відкрила кримінальне провадження за фактом знищення літака. За даними слідства, посадові особи держпідприємства "Антонов" не виконали належним чином свої службові обов'язки та не зберегли майно.

Колишній капітан "Мрії" Дмитро Антонов заявив, що літак можна було врятувати від обстрілу у Гостомелі, але його знищило безвідповідальність керівництва, включаючи Сергія Бичкова.

Відмова страхової компанії від виплат за знищений літак "Мрія" ставить під сумнів фінансову стабільність компанії "Антонов" та можливість відновлення літака.

Нагадаємо, частина України може "зникнути" не через війну, а через льодовики: вчені зробили попередження

Як повідомляв "Знай.ua", українцям роздають модульні будиночки через руйнування, але від них "відмовляються": "Вона не треба, цей намет..."

Знай.ua писав, українцям відповіли, як працюють сертифікати за знищене житло: кому доведеться чекати репарацій РФ