Дуже відомий український практик карт Таро, провісник та екстрасенс Роман Шептицький, який нещодавно визначив, що ЗСУ має всі шанси здобути перемогу над путінськими бойовиками вже у 2023 році, розповів про основні події, яких варто очікувати українцям навесні цього року.

А ще Роман Шептицький вирішив взяти на собі відповідальність та заявити, що українські військові розпочнуть контрнаступ у другій половині квітня.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Романа Шептицького у мережі YouTube.

Роман Шептицький, скріншот: YouTube

Екстрасенс заявив, що друга половина квітня – час для початку активних дій українських військових на війні з російськими загарбниками. Саме в цей період ми отримаємо посилення, будуть правильні стратегії, додасться мотивація для вигнання ворога, надійде більше техніки.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

"Це буде місяць хитрощі ЗСУ. Ми отримаємо від них приємні сюрпризи", - наголосив екстрасенс.

Шептицький додав, що контрнаступ триватиме у травні. Незважаючи на те, що окупанти чинитимуть опір, Україна покаже, хто головний і хто сильніший. З літа вже буде підписання важливих документів, підсумував екстрасенс.

Роман Шептицький, скріншот: YouTube

Є всі шанси, що це розпочнеться з другої половини квітня. У травні триватиме контрнаступ. Ворог намагатиметься чинити опір, його просто так не виженеш з України. Це можна зробити лише силою і показавши, хто сильніший. Тому травень – це місяць нових спілок, правильних об'єднань. З літа вже буде підписання важливих документів.

Також Роман Шептицький розповів про військовий стан та мобілізацію. Це питання також непокоїть багатьох українців, і не лише чоловіків.

"Мобілізація триває. Але поки що я не відчуваю, що вона буде тотальною. Тобто поки що всіх забирати не будуть. Крім того, є енергія, що влітку цього року може бути скасовано військовий стан", - розповів Роман.

Нагадаємо, Макс Гордєєв розповів, на якій стадії знаходиться війна: "Ми були в темряві".

Раніше повідомлялося, мольфарка назвала дату закінчення війни: "Кордони 1991 року, повернення полонених і суди над російським керівництвом".

Також, справжні мішки з "баблом": хто за знаком Зодіаку має потужну грошову енергію.