Мольфарка та екстрасенс, переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Стеценко розповіла, коли закінчиться війна в Україні, та деякі шокуючі дані.

На думку мольфарки, війна рф проти України закінчиться не скоро, а лише через три роки. Вона розповіла, як бачить завершення війни. Про це Стеценко повідомила для YouTube-каналу "Містична історія".

Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube

За прогнозами мольфарки, українці повернуться до спокійного та мирного життя, без ризику, що прилетить снаряд чи доведеться кудись їхати, лише у 2026 році.

Для мене це (завершення українсько-російської війни - "Апостроф") означає припинення військових дій на території України, виведення України на межі 1991 року, це повернення Криму, повернення наших полонених, засудження керівництва Росії, зокрема Путіна та всіх його прихильників та надання їм справедливого вироку, також відшкодування коштів та майна, яке втратила Україна, повернення наших незаконно вивезених до Росії дітей — сказала екстрасенс.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Вона заспокоїла українців, зазначивши, що 2026 рік, це повне закінчення не просто воєнних дій а взагалі всього, що стосується війни.

У 2026 році цей процес буде завершено, будуть розставлені всі крапки над і, також будуть досягнуті мирні домовленості та звільнені наші території.

Нагадаємо, ми писали, що біла відьма Марія Тиха попередила українців про найнебезпечніші дні весни.

Як повідомляв "Знай.ua" астролог Влад Росс радить українцям готуватися до "спекотного" квітня

Також "Знай.ua" інформував, екстрасенс назвав дату завершення війни: які прогнози Хаяла Алекперова вже здійснилися.