Росіяни так активно розганяли фейки про біолабораторії в Україні та "бойові" голуби, що ЗСУ вирішили перетворити казки на бувальщину. Воїни показали, як іграшка-антистрес "голуб Гриша" виконує бойові вильоти на передовій. Кумедний ролик поширюють у мережі.

Українські захисники не лише першокласні воїни, а й люди з гарним почуттям гумору. Так, у мережі з'явилося відео, на якому воїни прив'язують до дронів іграшкових голубів та летять на позиції російських окупантів, де скидають їм "подарунок".

"Голуб Гриша". Фото: скрін youtube

Такі голуби продаються на різних онлайн-майданчиках як іграшки-антистрес "Голуб Гриша". Покупці зазначають, що іграшка цілком виправдовує свою назву та допомагає заспокоїти нерви. Водночас у військових знайшлося своє застосування іграшкового птаха. На відео можна розглянути, як "Голуб Гриша" виконує бойові вильоти та успішно перетворює російських загарбників на добриво.

Особливо смішно це виглядає на тлі пропагандистських заяв про біолабораторії в Україні та якихось бойових птахів. Як відомо, багато росіян щиро вірять у марення пропагандистів, тому цілком можливо, "Голуб Гриша" наводить справжній жах на російських військових.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що на Росії готові кидати "мобіків" без зброї на танки Leopard, кількість не має значення: "2000 з лопатами".

Також наш портал інформував, що воїн ЗСУ став відомим на весь TikTok, готуючи солдатам смачніше, ніж мама вдома: можна не переживати.

Крім того, ми писали, що здавання в полон карається 10 роками в'язниці - окупантам приготували новий "сюрприз".