Свої кордони розширив Північноатлантичний Альянс (НАТО), тепер біля кордонів так званої Росії американських, британських та інших військових баз побільшає. Фінляндію можна сміливо вітати із вступом до НАТО.

Кривавому диктатору путіну це не подобається, його секретар Пєсков вибухнув загрозами щодо відповіді, але вони не мають на це ні сил, ні коштів. Також багатьох цікавить, коли до НАТО вступить Україна.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Росса, який вже доступний у мережі YouTube.

Влад Росс

"Вони зараз бомбитимуть Воронеж, вишукуватимуть льотчиків, які залетіли до Брянської області. Хоча дуже дивно, щоб у Збройних силах України знаходився льотчик в окулярах, адже вони не допускаються. Що таке наближення НАТО в образі Фінляндії до Російської Федерації? Це куля у скроню путіна "Замість того, щоб розвінчувати ситуацію з ядерною зброєю, Путін тільки піднімає ставки. На саміті НАТО в Литві оголосять, що Україна точно вступить до Альянсу і навіть почнуть думати про терміни. Поворотна точка - липень. Нам скажуть, що Україна вже в НАТО" ми завершуємо війну, бо Україна перемагає", – прогнозує астролог.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

путін і Гітлер, скріншот: YouTube

На цей час, за словами Росса, ми повернемо Запорізьку та Херсонську область і почнемо повертати Крим.

"А Крим - найслабше місце путіна. Після повернення Україною Криму його влада буде знищена. Його лібідо - Кримський міст. У липні точно оголосять про вступ України до НАТО", - резюмував астролог.

Нагадаємо, біла відьма Марія Тиха попередила українців про найнебезпечніші дні весни: "Дуже фонить Мелітополь...".

Раніше повідомлялося, що сотні дронів полетять на Москву: астролог Влад Росс радить українцям готуватися до "гарячого" квітня.

Також, "Світ цього може не пережити...": відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня.