У Москві росіяни вийшли на протести проти будівництва мечеті, як вони заявляють, на священному для православних місці. На те, що відбувалося, відреагували кадировці і вже заявили, що готові воювати проти росіян, які проти будівництва. Також не залишився осторонь і їхній ватажок Рамзан Кадиров.

На росії намічається новий внутрішній конфлікт на релігійному ґрунті, який вже розігрівається між кадировцями та москвичами. У Москві мають намір побудувати мечеть і ця ідея не дуже сподобалася місцевим православним громадянам, які швидко поєдналися і вийшли на протести.

Протест проти мечеті у Москві. Фото: скрін youtube

Глава Чечні Рамзан Кадиров відреагував на інцидент і назвав трусами та провокаторами росіян, які виступили проти будівництва мечеті. Також лідер "тік-ток" військ рекомендував усім незгодним брати до рук зброю вирушати в окопи.

"Таких підбурювачів треба або мобілізувати, щоб виплеснули всю злість на ворога, або відправити під суд як інформаційних диверсантів, які діють задля сатаністів", - написав Кадиров.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Кадиров про протести проти мечеті. Фото: скрін telegram

Також у мережі з'явилося відео, на якому, як стверджується, кадировці, заявили, що почули про протести проти будівництва мечеті та готові воювати вже проти москвичів.

"Ми попереджаємо вас! Якщо ви проти волі Всевишнього, ми воюватимемо і з вами. Нам не має різниці проти кого воювати", - сказали "кадировці".

Раніше портал Знай повідомляв, що на Росії готові кидати "мобіків" без зброї на танки Leopard, кількість не має значення: "2000 з лопатами".

Також наш портал інформував, кухар путіна Пригожин готується стати президентом Росії: вже й інтерв'ю записав у форматі диктатора.

Крім того, ми писали, армія бомжів не могла придумати, щоб їм вкрасти: на росії почали продавати крадений з України чорнозем.