В окупованому Алчевську Луганської області так званий "начальник" підприємства "Алчевськтепло" Дмитро Калюжний захотів увімкнути вкрадений генератор, але в результаті "підсмажився" через удар струмом.

Факт смерті підтвердили у компанії "Луганськгаз", яку захопили російські окупанти. Колектив висловив співчуття, а кончину колаборанта назвав "невідновною втратою справжнього патріота вітчизни". Про цей інцидент також написав журналіст Денис Казанський.

Новина про смерть Калюжного, скріншот

За даними, Калюжний під час відключення електроенергії спробував запустити генератор, який без сорому та нахабно вкрав з підприємства. Однак доля вирішила припинити його існування, оскільки прилад вдарив струмом. Електричний розряд був настільки потужним, що відправив колаборанта на той світ.

У мережі активно обговорюють подію, але дехто навіть не знає, ким був загиблий. Були й ті, хто повірив у силу карми.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

А от у компанії "Луганськгаз" зовсім вирішили не уточнювати, за яких обставин помер їхній "начальник", адже тоді довелося б розповісти народу, як у руках Калюжного опинився генератор.

Новина про смерть Калюжного, скріншот

Раніше ми писали про те, що під час молитовників і окопних свічок: окупанти без ентузіазму "похвалилися" гуманітаркою з церкви

Як повідомляв Знай.ua, від російського бойовика Мангушева, який стрибав на сцені з черепом захисника "Азовсталі", залишився попіл: дружина стежила, щоб голова догоріла

Також портал Знай.ua писав, що на росії готові кидати "мобіків" без зброї на танки Leopard, кількість не має значення: "2000 з лопатами"