Відомий український астролог Володимир Бадіян поділився свіжим прогнозом на квітень. За його словами, другий місяць весни – найсильніший для здійснення контрнаступу українських захисників.

При цьому найкращими датами для руху вперед наших захисників є 21-22 квітня, а також частково 5 квітня. Про це розповів астролог, хіромант та спеціаліст системи архітектурного планування Васту-шастру Володимир Бадіян у мережі YouTube.

Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube

"У нас є можливості, тому завоювання будуть. путін робить все, що він каже, триває ядерна маніпуляція. Він йтиме до кінця, поки живий. Але він сам. По-справжньому його ніхто не підтримує, хоча купують у нього нафту", - Заявив Бадіян.

За прогнозом астролога, війна має закінчитися раптово, російські окупанти просто відійдуть. Також він зазначає, що у 2024 році Україна може вступити до якоїсь коаліції.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

За словами Бадіяна, у майбутньому можлива війна з Китаєм. При цьому він не відкидає варіанта, що колись Україна може об'єднатися з країною-агресором росією для протистояння Китаю.

Володимир Бадіян, скріншот: YouTube

Астролог визначив, що російський диктатор володимир путін може піти на переговори з двох причин – або якщо він чи хтось із його оточення матиме серйозні проблеми зі здоров'ям, або якщо Україна здобуде якусь важливу перемогу на фронті.

Також Володимир Бадіян вважає, що війна може закінчитися, якщо Україна матиме ядерну зброю або вступить до коаліції.

"Але коаліцію завтра я не бачу. НАТО не допомагає і допомагати не збирається. У нас буде коаліція тих держав, які зацікавлені. Це буде такий пояс між росією та Європою. Перша країна, яка зацікавлена ​​– Польща", - вважає астролог.

Нагадаємо, відомий астролог зазначив, які міста України у небезпеці: ворог спрямовуватиме ракети.

Раніше повідомлялося, що "Росіяни готують сюрпризи": відомий таролог передбачала небезпеку з боку Криму, але наші бійці готові.

Також, "Є формула перемоги": відомий астролог Пономаренко побачила позитивні дзвіночки у гороскопі України.