Міністр оборони України Олексій Резніков під час зустрічі з представниками комітету Євросоюзу у сфері політики та безпеки пояснив, що насамперед потрібно воїнам ЗСУ для успішного контрнаступу.

Під час зустрічі 30 березня з делегацією комітету ЄС з питань політики та безпеки, яку очолює голова комітету Дельфін Пронк, Олексій Резніков поінформував європейських колег про актуальний стан військової ситуації на передовій.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Він звернув увагу на допомогу Євросоюзу Збройним силам України та професійне навчання українських військових за кордоном. Готуючись до контрнаступальної дії, Україні вкрай необхідна важка військова техніка та добре підготовлені резерви.

За словами Олексія Резнікова, Україна зацікавлена ​​у проведенні навчань українських військових на різних рівнях: від індивідуальної підготовки солдатів до командно-штабних навчань підрозділів бригадного рівня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Я особисто переконався, що українські воїни мають високий бойовий дух. З упевненістю говорю, що наші хлопці готові продовжувати боротьбу за Україну.

Олексій Резніков, фото: Міноборони

Резніков також наголосив, що Міноборони та Збройні сили України приділяють велику увагу питанню постачання, обліку та контролю за використанням отриманої зброї та військової техніки.

"Щиро вдячний вашим країнам за системну підтримку та виконану роботу. Завдяки поставкам західного озброєння ЗСУ мають успіхи на полі бою", - додав він.

Нагадаємо, Аадвокат пояснив, як батько дитини може отримати відстрочку від мобілізації: не все так просто

Як повідомляв "Знай.uа", українська ППО знайшла "протиотруту" від іранських "Шахедів", у Залужного заспокоїли населення: "За ними полюють"

Знай.ua писав, армія бомжів не могла придумати, щоб їм вкрасти: на росії почали продавати злодій з України чорнозем