У Кам'янці-Подільському прощалися з Віктором Боржієвським – п'ятиразовим чемпіоном України з туризму, який загинув від кулі снайпера в Луганській області, ставши на захист Батьківщини від початку повномасштабної війни.

Боржієвський, інженер-будівельник за фахом, але він, незважаючи на відсутність військового досвіду, взяв до рук зброю, як і тисячі інших чоловіків у всій країні.

Похорон Віктора Боржієвського, скріншот: Youtube

Він пройшов найгарячіші точки фронту. За цей рік Віктор кілька разів був поранений, але повертався до своїх побратимів, які дуже поважали його відповідальність, сміливість і мужність. Боржевський був навідником мотопіхотної роти і останніми місяцями успішно протистояв окупантам на Донбасі, зокрема, на Луганщині.

Проте 17 березня його життя обірвалося: під час бою Віктора поранив снайпер, побратими намагалися його витягнути, але загинули. Друга куля вбила його самого.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Загиблий захисник є вихідцем Кам'янець-Подільської станції юних туристів. Він активно займався спортивним туризмом, успішно виступав у складі команди свого міста на обласних турнірах та всеукраїнських змаганнях. Віктор був п'ятиразовим чемпіоном України, залишивши після себе велику спадщину у спорті та в житті.

І хоча Віктора Боржієвського більше з нами немає, його пам'ять житиме далі, а його вчинки та відвага залишаться назавжди в історії України.

Нагадаємо, воїни ЗСУ ліквідували Шойгу: на жаль, є нюанс

Як повідомляв "Знай.uа", астролог повідомив ймовірну дату загибелі путіну: "Його чекає доля Гітлера..."

Знай.ua писав, воїни ЗСУ ліквідували буддиста, який заскочив в останній автобус на фронт