Астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян розповів, коли відкриється "вікно можливостей" для України.

Володимир Бадіян розповів, чому стабільність Європи може похитнутися вже найближчим часом. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua.

Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube

За словами езотерика, нашій країні знадобиться років 10 для відновлення. До середини 2025 року влада має змінитися "під нуль". Це "вікно" найбільших інтеграційних змін у нашій країні.

Закінчиться війна і має докорінно змінитися влада в країні. 2025 рік буде важливим для України, саме в цей період має змінитися і судова гілка влади, - вважає астролог. A

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Українці, скріншот: YouTube

Однак він зазначає, що для Європи це період складний. Проблеми будуть у фінансовому плані, стабільність і комфорт будуть порушені. Європа ослабла. Азія стає сильнішою. Україна — важливий елемент для росії та Китаю як важіль впливу на Європу. Через це втрата України для росії буде втратою можливості давити на Європу. Україна не зможе перемогти сама, їй треба з кимось об’єднатися. І таке єднання відбудеться.

Нагадаємо, ми писали, що 15-річна Анна вирвалась з окупації і в'яже пледи для собачок.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Гордєєв з "Битви екстрасенсів" назвав три передвісники перемоги України: має постаратися кожен із нас.

Також "Знай.ua" інформував, "хвороби, голод, злидні й масова загибель": ведичний астролог розповів, коли в росії розпочнеться справжнє пекло.