Відома українська екстрасенс Людмила Хомутовська, яка нещодавно визначила, що Україна отримає "суперзброю", розповіла, як розвиватимуться події в нашій країні до кінця травня. Важливо, що Хомутовська змогла побачити, чим закінчиться контрнаступ ЗСУ та як завершиться війна.

Про це Людмила Хомутовська розповіла у своєму черговому відео на YouTube.

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

Насамперед Людмила Хомутовська дала прогноз на весну, на квітень та травень. Екстрасенс радить не чекати великих подій у перші дні квітня, а робити ставку на кінець квітня.

"Контрнаступ, можу сказати, що воно буде. Це відбуватиметься ближче до кінця квітня, тому що ми отримаємо основну частину допомоги. Поки обстрілів у нас буде менше, але не думайте, що росія сяде і чекатиме. Однозначно вони чинитимуть опір, буде боротьба. Тому контрнаступ, внаслідок якого здобуде перемогу Україна, буде через боротьбу та великі втрати", - розповіла Хомутовська.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

Також екстрасенс розповіла, де може бути загроза, окрім прифронтових міст.

"Хочу попередити мешканців Одеси, Сум, Чернігова, а також усього сходу, що там будуть обстріли. Частково починає активуватись Полтава. У Харкові ситуація не зміниться", - зазначила Хомутовська.

Також Хомутовська постаралася спрогнозувати ситуацію із поверненням окупованих територій.

"Якусь частину ми повернемо, але не до кінця. Не варто очікувати, що це буде відразу. Проте, я думаю, що Крим, наприклад, Україна відвойовуватиме. Тут потрібна воля народу, як було на початку повномасштабної війни. Я думаю, що незабаром ми знову побачимо подібне. До кінця року ми маємо закрити цю тему", - розповіла Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Також екстрасенс розповіла і про те, що бачить стосовно мобілізації.

"Вона триватиме майже до останнього дня війни. Поки я не бачу її завершення. Хотілося б вас порадувати і сказати, що за кілька місяців чоловіків почнуть випускати за кордон, але насправді це не так. Ще два-три місяці після завершення війни їх точно не випускатимуть. Тобто ворота у світ їм можуть випускати лише 2024 року", — додала Хомутовська.

Нагадаємо, "Перехід із знаку війни на знак миру": відомий астролог назвав дату перемоги України над силами Темряви.

Раніше повідомлялося, що Україна отримає суперзброю для звільнення всіх своїх земель: таролог побачив карту "Імператриці".

Також, "Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять": прогноз відомого таролога, якою буде перемога України.