Рік тому російська армія путіна почала ганебно відступати з територій України, які окупанти намагалися "віджати".

Після цього ми побачили "жест доброї волі" на острові Зміїному, "негативний наступ" у Херсоні та інші бредні російської пропаганди, щоб виправдати невдачі путінської армії на українській землі.

Окупанти, glavcom

На весну 2023 року заплановано контрнаступ ЗСУ, який має шокувати світ, за словами радника Залужного. На тлі цього почала з'являтися інформація про те, що росія в принципі відмовилася від подальшого настання на Україну.

Про це повідомляє Bloomberg.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Російські окупанти відмовилися від планів подальшого наступу на Україну цієї весни після того, як не змогли досягти значного успіху та зосередився на стримуванні Сил оборони.

Майже всі з 300 000 російських військових, мобілізованих восени, на полі бою. За останні кілька місяців державі-агресору не вдалося захопити жодне велике місто.

Як зазначається, між тим Україна планує почати великий контрнаступ із військами, які щойно пройшли навчання в Європі і США, з використанням нещодавно поставлених танків, бронетехніки та іншої зброї.

ЗСУ, фото: Facebook

Офіційні особи Сполучених Штатів наголосили, що Київ може спробувати прорвати російські лінії та розірвати сухопутний міст окупованої території, який зараз з'єднує Крим із материковою частиною росії.

Крім того, деякі чиновники заявили, що мета ворога залучити 400 000 солдатів-контрактників цього року, швидше за все, є нереальною. Це приблизно дорівнює кількості професійних військ, які росія мала до 24 лютого 2022 року.

До того ж люди, які знають ситуацію, розповіли, що Кремль поки не готовий зробити це, особливо напередодні виборів наступної весни, на яких путін, як очікується, балотуватиметься вже на п'ятий термін.

Володимир путін у Маріуполі, кадр з відео

Нагадаємо, що здавання в полон карається 10 роками в'язниці – окупантам приготували новий "сюрприз".

Раніше ми повідомляли, що після численних провалів в Україні, Пригожин готується згорнути операції "Вагнера" ​​- аналітики.