На думку відомого астролога найближчим часом декілька українських міст будуть знаходитися у небезпеці через повітряні атаки путінських військ.

Міста, над якими нависла небезпека на найближчий час будуть обстрілюватися російськими військами. За словами астролога Влада Росса, у зоні ризику не тільки Бахмут. Інтерв'ю фахівець дав виданню УНІАН.

окупанти під Бахмутом

Найскладнішою буде ситуація у Запоріжжі, Харкові і Херсоні. Однак ми відбиватимемо атаки. Західній Україні взагалі не варто турбуватися, бо у Росії закінчуються далекобійні ракети.

результати обстрілів Запоріжжя

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Астролог зазначив, що українські міста, які найбільше постраждали від російської агресії, після завершення війни будуть відновлені. Але наразі вони під великою небезпекою. Він закликав українців не нехтувати сигналами тривоги.

У Мелітополі найближчим часом можуть бути жорстокі бої. Місто може бути зруйноване. Можливо, те саме чекає ще на Джанкой. Але можу заспокоїти тим, що таких ситуацій, як у Бахмуті, більше ніде не буде, - сказав астролог.

Вибухи. Фото: youtube

Раніше Влад Росс розповідав, що вже цього літа Україна зможе дати відсіч ворогу.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни "готують сюрпризи": відома тарологиня передбачала небезпеку з боку Криму, але наші бійці готові.

Як повідомляв "Знай.ua" астролог повідомив імовірну дата загибелі путіна: "На нього чекає доля Гітлера...".

Також "Знай.ua" інформував, є "формула перемоги": відома астрологиня Пономаренко побачила позитивні дзвіночки у гороскопі України.