Багатьох українців цікавить думка майстрів карток Таро, які можуть за розкладом карток визначити, що може статися в той чи інший момент. Цього разу в поле нашої уваги потрапив розклад таролога Віктора Литовського про те, чи продовжуватимуться ракетні атаки російських окупантів. Практик розповів, що може стати головною метою агресорів найближчим часом.

Про це розповів екстрасенс та таролог Віктор Литовський в одному з недавніх ефірів на YouTube.

Віктор Литовський, фото: Instagram

Розклад карток Туз пентаклей, Дурак і Дарування показав, що атаки ворога не виправдовують ресурси, витрачені на обстріл.

"У них ресурси закінчуються, їх катастрофічно не вистачає і в хід йде вже та зброя, яка не призначена для цих цілей, її дістають із найдальшої комори", - заявив таролог.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Віктор упевнений, що така освіта, як "рф" і надалі фанатично намагатиметься атакувати територію України.

Захисники України, скріншот: YouTube

"Повторення масованих ударів можливе, причому велика ймовірність того, що вони можуть відбутися у тимчасовий період: кінець березня, початок квітня і ближче до початку травня. Однак при цьому негативні наслідки цих ударів будуть максимально нівельовані силами ППО України та українських військових", - заспокоює. Литовський.

Що стосується головних "цілей ворога", то агресор і далі використовуватиме брудні прийоми війни. Під обстрілами можуть опинитися не лише об'єкти критичної інфраструктури, а й дороги, мости, шляхопроводи, при цьому велика ймовірність попадання до житлових будинків.

"Удари можуть бути або з моря, або спрямовані на об'єкти, пов'язані з водою. Це можуть бути греблі, водосховища і так далі", - запевняє таролог.

Після березня місяця спроби завдавати ударів буде зроблено РФ, але більше вони нагадуватимуть потуги. Більше того, не раціональне використання ресурсів може призвести до повного виснаження запасів як наступальних, так і оборонних.

Нагадаємо, "росіяни готують сюрпризи": відомий таролог передбачала небезпеку з боку Криму, але наші бійці готові.

Раніше повідомлялося, що "вагнерівці" обіцяють круті розбирання владі Краснодарського краю: "Ви і є нацисти".

Також, "100 ракет по Україні": екстрасенс попередив українців про підступні плани Росії.