Серед українських патріотів, таких як ми і ви, справжня жалоба. Адже труп одіозного Мангушева, який стрибав на сцені з нібито черепом українського захисника Маріуполя, просто спалили. А небайдужі громадяни призначили за голову цього виродка нагороду в 70 тисяч доларів.

Дуже шкода, що не вдалося дістатись цього негідника, але не шкода, що там "на болотах" сильно бояться українців. Бояться настільки, що вирішили просто спалити тіло цього Мангушева під наглядом, бо побоювалися, що голову "від'єднають" від тіла і продадуть.

Про це написав український блогер Денис Казанський на своїй сторінці у мережі Twitter.

Публікація Дениса Казанського, скріншот: Twitter

"Вийшло інтерв'ю з вдовою російського військового злочинця, некрофіла Мангушева, який знущався з останків українського військового. Вона розповіла, що труп Мангушева довелося спалити, бо боялися, що його череп теж викопають з могили і вкрадуть", — пише Денис Казанський.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

ерорист Ігор Мангушев. Фото: скрін youtube

Ми вже писали про це "тіло". Російський бойовик та пропагандист Ігор Мангушев "прославився" цинічним виступом на сцені з черепом одного із захисників "Азовсталі". Через деякий час Мангушев поплатився за знущання, отримавши кулю в голову. Все, кінець історії.

Нагадаємо, карма в дії: російський бойовик Ігор Мангушев, який виступав із черепом захисника "Азовсталі", поплатився власною головою.

Раніше повідомлялося, пропагандист Красовський закотив істерику і вирішив знищити російський "Аерофлот": "Будьте прокляті, у*бки".

Також, окупанти пустять на дно свій найбільший атомний підводний човен: слідом за російським кораблем.