До Дня Незалежності учасникам бойових дій відтепер виплачується разова грошова виплата у порядку та розмірах, визначених Кабінетом Міністрів України у межах відповідних бюджетних призначень, встановлених законом про Державний бюджет України.

Йдеться про те, що депутати прийняли Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань". Законопроєкт № 7295. Документ вніс корегування у виплати, які надавались ветеранам до 5 травня.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Тепер до переліку тих, кому надаватиметься допомога долучаються учасники бойових дій, учасники війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, дружини (чоловіки) загиблих учасників бойових дій, дружини (чоловіки) загиблих жертв нацистських переслідувань в минулому та ін.

Прийняттям Закону парламент вшановує мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України та підтверджує намір сприяти подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві в умовах збройної агресії російської федерації проти нашої держави, — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Від суми в чеку волосся дибки стануть: супермаркети оновили ціни на ковбасу, сало та сосиски

Грошей немає, але їздити хочеться: автоблогер знайшов люксову "Славуту" у максимальній комплектації

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, ми писали, що правила надання відпусток хочуть змінити: як відпочиватимуть українці.

Як повідомляв "Знай.ua" доплата до пенсії з 1 квітня: у кого скоро зростуть доходи.

Також "Знай.ua" інформував, що березнева індексація встановила нові показники для пенсіонерів: нараховувати менш як 8 000 грн не мають права.