Над володимиром путіним насміхалися після того, як 20 березня він нібито відправив двійника до знищеного війною Маріуполя з таємним візитом.

Київський чиновник Антон Геращенко опублікував три зображення підборіддя путіна, запитуючи, чи не боявся диктатор публічних візитів і чи справді використав двійника.

Чиновник пожартував: "Що в тебе з підборіддям, путін?".

путін, скріншот: YouTube

"Схоже, останнім часом його гримерам (тобто для нещодавніх бункерних поїздок в окупований Крим і Маріуполь) доводилося працювати з досить неякісною копією, навіть не дублером, а його копією. Цікаво, хто з них був справжнім?", - сміється радник міністра внутрішніх справ.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

На одному знімку 70-річний шлях рік тому виступав зі зверненням до Федеральних зборів у Москві, а на іншому був показаний візит путіна до військово-морського порту Севастополь у Криму 18 березня.

Третє фото було взято з кадру, опублікованого наступного дня, і на ньому знято диктатора в зруйнованому війною Маріуполі.

На першому зображенні його підборіддя виглядає менш в'ялим і підтягнутим, а на другому зображенні з Севастополя виглядає набагато обвислим.

Джерело сказало: "У нього бувають такі моменти, коли він схожий на бабусю без зубів".

Ходили сильні чутки, що путін використовує двійника для публічних виступів і стає все більш заляканим, коли з'являється сам, тоді як війна триває.

Телеграм-канал "Генерал СВР", який відстежує інформацію про війну всередині Росії, заявив, що путін не був у Севастополі чи Маріуполі.

"Інформація з ресурсів Кремля про те, що Володимир Путін відвідував Крим та Маріуполь, НЕ відповідає дійсності. Президент перебував у цей час за багато сотень кілометрів, у теплі та в повній безпеці", - заявили вони .

Нагадаємо, що "вагнерівці" обіцяють круті розбирання владі Краснодарського краю: "Ви і є нацисти".

Раніше ми повідомляли, що володимира путіна можуть заарештувати вже влітку 2023 року: українці дізналися, де і коли диктатор попадеться.