Найманці ПВК "Вагнер" зіткнулися з проблемою, на рф відмовляються надавати місце під поховання загиблих бійців. Обурені окупанти записали відеозвернення з погрозами.

Бойовики записали відео, в якому погрожують владі Краснодарського краю, через заборону поховання найманців.

Могили заритих росіян. Фото: Youtube

Зазначають, що після важких боїв "вагнерівці" зазнали втрат, і багато бійців слід поховати. Але адміністрація Гарячого Ключа у Краснодарському Краї не дозволяє ховати бойовиків.

Сьогодні хоронять наших бійців. Сьогодні адміністрація Гарячого Ключа не дає нам зробити це. Ви дочекаєтесь, тварі. Нам прийдеться пройти і розібратися з вами. Тому що ви с*ки, несете шкоди більше ніж українська армія, ніж нацисти. Тому що ви і є нацисти. Довбана адміністрація Гарячого ключа. - висловився бойовик.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Вагнерівці". Фото: Telegram

Варто зазначити, що Гарячий Ключ це курортне місто, і міський голова заявив, що не варто робити масові поховання на курорті.

Після цього інциденту, ватажок "Вагнера" Пригожин відправив листи до спікера Держдуми В'ячеслава Володіна та генпрокурора Ігоря Краснова з проханням притягнути мера до кримінальної відповідальності.

Він натякнув, що якщо похорон не відбудеться в "плановому порядку", будуть вжиті "відповідні заходи". За інформацією місцевих тг-пабліків, вагнерівців зарили на цвинтарі курортного містечка.

Нагадаємо, ми писали, що володимира путіна можуть заарештувати вже влітку 2023 року: українці дізналися, де і коли диктатор попадеться.

Як повідомляв "Знай.ua" російські військові обстріляли другий дім сліпої 90-річної бабусі з Уралу.

Також "Знай.ua" інформував, тарологиня Цибульська розповіла про небезпеку для України на кінець березня.