Українські прикордонники постійно поставляють російським терористам до їх окопів вибухові сюрпризи. Одним з таких відео поділився на своїй сторінці у мережі Фейсбук волонтер Юрій Голик. Не дивлячись на те, що ситуація на Бахмутському напрямку залишається доволі складною, українські захисники продовжують мужньо боронити нашу землю.

“Окупанти закопалися в нашу землю, замаскувалися по щілинах поміж свого сміття. Але прикордонники знаходять ворога та доставляють йому «подарунки». У цьому їм допомагає безпілотник Mavic 3. Один з тих, що відправили їм ми”, — написав волонтер.

Варто зазначити, що сучасні дрони – один з найзатребуваніших інструментів у війні – нагадує Юрій Голик. Тому волонтер Юрій Голик разом з волонтером та спортесменом Сергієм Стаховським постійно дбають про те, щоб українські захисники отримували сучасні "очі у небі". Волонтери передають безпілотні апарати різним бригадам та підрозділам української армії.

дрони Mavic 3

Подібну партію Mavic 3 волонтери відправили до бійців 3-ї бригади оперативного призначення НГУ ім. полковника Петра Болбочана, яка працює в Донецькій та Луганській областях. Бійці продовжують наразі виконувати бойові задачі в Бахмуті.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще