У російсько-українській війні переломним місяцем стане березень, а до параду перемоги у Києві залишиться чекати менше ніж пів року.

Про це заявив астролог Влад Росс. Він проаналізував гороскопи головнокомандувача Залужного та визначив переможні хвилі для нього.

Влад Росс, скріншот: YouTube

У гороскопі головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в березні включається переможна комбінація – зійдуться планети Юпітер (символ перемоги, щастя, успіху та контрнаступу) і Марса (символу війни). - говорить астролог.

Також він зазначив, що 23 березня Плутон перейде в знак Водолія, під впливом якого перебуває Росія, а це вказує на майбутнє руйнування російської федерації. Тому 20-ті числа березня стануть переломними. І, очевидно, саме в цей час ЗСУ підуть у контрнаступ.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Гороскоп. Фото: Youtube

Найпровальнішими для армії ворога будуть, за прогнозом астролога, дні між затемненнями – наприкінці квітня і на початку травня.

У ці дні буде катастрофічна поразка Російської Федерації. Фронт буде розвалений. Українська армія дійде до Мелітополя і Криму, оточить Донецьк і Луганськ. Поблизу затемнень, між 20 квітня і 5 травня, буде потужна битва, – запевнив Росс.

Найтриваліше за майже 600 років місячне затемнення

За словами астролога 16 травня Юпітер перейде з Овна (знака війни) в Тельця (знак миру), після цього дуже ймовірна капітуляція Російської Федерації. До цієї дати закінчаться важливі заходи на фронті, і стане очевидною перемога України, всі зрозуміють, що наша країна виграла цю війну – і танками, і літаками, і ATACMS-ами.

Отже, вирішальні події російсько-української війни відбудуться навесні і на початку літа, а вже в червні можливий парад перемоги на Хрещатику, наголосив астролог.

Нагадаємо, ми писали, що українка витратила 67 тисяч на ворожку, не почувши нічого нового: "Замовила...".

Як повідомляв "Знай.ua" слухайте себе і сподівайтеся на друзів: що приготувала весна 2023 різним знакам Зодіаку, щасливчиків лише четверо.

Також "Знай.ua" інформував, почуття та пристрасть правлять їхнім світом: романтичний гороскоп на березень, знайди себе у списку "палких" коханців.