Стало відомо, що в ході повномасштабної війни було ліквідовано окупанта - колишнього буддистського ламу і командира відділення мотострілецького батальйону з військової частини 06705 Хішикто Цибіков.

Як повідомили у російській соціальній мережі VK, Цибіков загинув після тяжких поранень, отриманих під час боїв на Вугледарському напрямку

Війна в Україні. Фото: скрін youtube

До цього Цибіков служив у філії Егітуйського дацана, який є буддистським монастирем-університетом у місті Улан-Уде.

Протягом двох років він займався створенням скульптури Будди та організацією кінних стрибків для підлітків. Інтерес до одомашнення диких коней виник у нього ще до служби в дацані, а після неї він працював сторожем у місцевій школі. Це, можливо, єдине, чим могли займатися у своєму регіоні.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Війна в Україні. Фото: Макс Левін

У вересні 2022 року Цибікова було мобілізовано, проте на момент вручення повістки не знаходився вдома. Після того, як дізнався про мобілізацію, він прийшов до своєї мами і незабаром вирушив до Хоринська, де встиг на останній автобус із мобілізованими. Там він намагався зустріти свого племінника, який виконував військовий обов'язок і знаходився за 20 кілометрів від нього.

А тепер вони зможуть зустрітися виключно у потойбічному світі, куди його племінник або вже вирушив, або невдовзі – бо з ЗСУ жарти погані.

Нагадаємо, росіянка Наталія "прописалася" у Гостомелі і розповіла правду про військо путіна: "Я їх просила мене захищати?"

Як повідомляв "Знай.ua", генерали путіна відправили військових на штурм українців з лопатами: "Для рукопашного бою"

Знай.ua писав, ні дня без переляканих білорусів: прикордонники поскаржилися, що українці погрожують їм "повішеним Валєрою" у лісі