Українці у скорботі, через загиблих у Бахмуті українських захисників, стало відомо про трагічну загибель 30-річної захисниці, що з перших днів війни разом з чоловіком захищала країну від ворожої навали.

Повідомив про загибель жінки користувач Twitter під ніком Сергій Олександрович. Він написав, як сталася трагедія. Снаряд окупантів потрапив у окоп, чоловік врятувався, а жінка ні.

Тетяна "Мурка" Фесенко. Фото: Twitter

У Гостомелі попрощалися з Тетяною Фесенко позивний "Мурка"(30 років) яка з перших днів разом з чоловіком пішли на фронт. Під Бахмутом 5 березня снаряд розірвався в окопі. Чоловік в контузії на руках 2,5 км ніс дружину на руках. Залишилась донька без мами. Слава Героям! - йдеться у повідомленні.

Тетяна "Мурка" Фесенко. Фото: Twitter

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Вона воювала у розвідувальному батальйоні пліч-о-пліч зі своїм чоловіком. Тетяна познайомилася з ним у 2014 році, проте незабаром Володимир пішов на фронт добровольцем. Після повернення з АТО пара одружилася. У них народилася донька. Родина жила в Мостищах на Київщині, а 3 роки тому переїхала у столицю.

Тетяна "Мурка" Фесенко. Фото: Twitter

Тетяна та Володимир у перший день повномасштабної війни відправили свою 8-річну дитину з рідною їм людиною за кордон. Їй також дали нотаріальну довіреність на випадок, якщо обидвоє загинуть.

Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку та завжди буде поруч у наших сердечках. Я обов'язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка, – написав Володимир.

Нагадаємо, ми писали, що росіянка Наталія "прописалася" у Гостомелі та розповіла правду про військо путіна.

Як повідомляв "Знай.ua" пораненого українського захисника у Німеччині побив охоронець-чеченець.

Також "Знай.ua" інформував, що "перед розстрілом заставили копати могилу": нові подробиці страти військового за слова "Слава Україні".