Українці живуть у стані повномасштабної війни вже більше року, від початку - 24 лютого 2022 року.

Практично нічого більше не може нас налякати чи змусити нервувати - тепер росіяни здатні лише спричинити лють. Проте вище військове керівництво постійно нагадує громадянам про небезпеку. Зокрема, через можливі масові ракетні атаки.

Кредити на зниклих безвісти воїнів ЗСУ, фото: Facebook

Відома астрологиня Ольга Медвецька дала прогноз на березень 2023 року, який буде періодом підвищеної небезпеки для України. Зокрема, між 15 та 20 числами місяця можливі нові масовані ракетні атаки з боку РФ.

"Близько 15 березня (+/- п'ять днів) є ризик масованої атаки на Україну. При цьому можливе застосування заборонених видів зброї. У тому числі хімічної. Це може бути і/або з використанням методів нечесної боротьби, посилення брехні у світових ЗМІ чи запуск нового фейку, провокації з боку ворога", - заявляє вона у Instagram.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Крім того, Медвецька наголосила, що загроза існує також для енергетичної сфери та транспортної системи країни. Але останній тиждень березня може принести позитивні новини для українців з фронту чи від партнерів. Астролог стверджує, що небезпека, яка загрожує Україні у березні 2023 року, обумовлена ​​зірками та з'єднанням планет, що вказують на негативний збройний вплив.

Нагадаємо, зеків виявилося недостатньо, тепер "Вагнер" знайшли нове "м'ясо": "Три центри"

Як повідомляв "Знай.uа", застій, початок нового або ж вибір без вибору: таролог Аліна Білич розповіла, що чекає на українців вже днями

Знай.ua писав, українців готують до чергового зростання цін на продукти: чому інфляція може прискоритися