Відомий блогер Серій Стерненко оприлюднив відео з дрону, на кадрах якого вагнерівці біля Бахмуту розправились зі своїм пораненим командиром.

Стерненко у своєму Twitter підкреслив, що імовірно, вагнерівці вбили свого командира через постійну агресію від командування щодо рядових. Було вже багато історій про розстріли та катування всередині ПВК "Вагнер".

На околицях Бахмута вагнерівці намагались наступати. Але їхній командир отримав поранення. Тоді росіяни віднесли його за сарай і… зарубали сокирою. Це зняли на відео вашим дроном бійці спецвзводу "Сенека". — розповідає блогер.

У відео Стерненко також розмістив те, як висвітлюють історії з війни пропагандисти. Одна з пропагандисток розповідає про кадри, які з'явилися у соцмережах, і зняті були з безпілотника противника.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Героїзм, хоробрість і кмітливість щоденно проявляють наші військові у протистоянні з українськими бойовиками..."

У коментарях прокоментували відео:

"Російський солдат, це новий челендж. Зарубай свого командира сокирою та отримай приз від генштабу: звільнення з армії та грошову премію в 5 млн рублів. Поспішай!", "Героїчно. Якби окупанти частіше робили зі своїх командирів фаршмак і зі зброєю поверталися додому, то це значно спростило перемогу України", "Вчора верблюд, сьогодні це. Це вже просто якесь "Мільйон способів померти коли ти русня"", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що масштабний наступ росіян можливий протягом 10 днів: окупанти наростили сили та готові.

Як повідомляв "Знай.ua" військовий експерт розповів про новий наступ росії у лютому-березні: "Перший пішов, дивізію зірвали з підготовки".

Також "Знай.ua" інформував, що відомий астролог передрік ліквідацію путіна, жодні "наступлєнія" не допоможуть.