Раніше вже з'являлося кілька попереджень, що терористичні війська росіян здійснять чергову спробу наступу вже у лютому-березні. Навіть Президент Володимир Зеленський заявив, що схильність путіна до символізму свідчить про подібні спроби.

Нещодавно впливове західне видання Financial Times опублікувало дані, згідно з якими масштабний наступ планується вже протягом наступних 10 днів.

Основні напрями, якими терористи спробують прорвати нашу оборону називають західну частину Луганської області у районі Кремінної. Адже окупанти вже кілька тіжнів концентрують свої війська саме у цьому районі.

Окупанти. Фото: кадр з відео

Також міністр оборони Олексій Резніков у своєму інтерв'ю заявив, що Сили оборони знають про можливі спроби наступу ворожих військ і готуються до різних варіантів розвитку подій. Міністр також згадав любов путіна до різних дат і символів, що дає підстави чекати наступу у районі 24 лютого – до річниці повномасштабного вторгнення ґвалтівників та злодіїв.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Також Резніков у черговий раз закликав довіряти лише офіційній та перевіреній інформації і зазначив, що у Харківському напрямку поки що немає ударних формувань окупантів.

"Ми все одно, звісно, очікуємо можливих наступів з боку росіян, тому що лютий, вони люблять символізм – 24 лютого буде рік, як розпочалася ця навала, відкрита стадія українсько-російської війни, яка розпочалася 2014-го року... тому очікуємо цього тиску. Ми готові, ЗСУ готові, Ставка верховного головнокомандувача постійно тримає на контролі, тому якихось неочікуваних речей для нас із вами немає", – зазначив Олексій Резніков.

Як повідомляв Знай раніше, Кирило Буданов очолить Міноборони, Резніков йде, — зміни підтвердив Арахамія.