Російський бойовик і пропагандист Ігор Мангушев, який "уславився" цинічним виступом на сцені з черепом одного із захисників "Азовсталі", поплатився за знущання, отримавши кулю в голову. Про інцидент повідомляють російські пропагандистські телеграм-канали, наголошуючи на тому, що шансів на життя у терориста практично немає.

У серпні 2022 року в мережі з'явилося відео, на якому терорист Ігор Мангушев влаштував стендап із черепом, який належить, за його словами, одному із захисників "Азовсталі". Також він бойовик відкрито закликав до геноциду українців. Карма вже спіткала його і виявилася безжальною.

Терорист Ігор Мангушев. Фото: скрін youtube

Так стало відомо, що Ігор Мангушев отримав кулю у свій власний череп на тимчасово окупованій території Луганської області. Він був доставлений до однієї з місцевих лікарень та перебуває в реанімації. За інформацією російських воєнкорів, стан терориста дуже важкий і шансів, що він виживе практично немає.

Терорист Ігор Мангушев. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За яких саме обставин було поранено бойовика, не повідомляється. Однак уточнюється, що стріляли з короткоствольної зброї зблизька ззаду. Також наголошується, що поранення "сліпе", тобто куля, потрапила випадково, але є цікавий нюанс: інцидент стався в тилу загарбників.

російські воєнкори про поранення Мангушева. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, п'яний прапорщик застрелив молодого окупанта, а з нього зробили посмертно "героя" загиблого в бою.

Також наш портал інформував, кадировці зґвалтували російську журналістку у Мелітополі: ще й побили оператора, тож по телевізору не покажуть.

Крім того, ми писали, мобиків палять не тільки ЗСУ, а й свої: мобільні крематорії працюють на повну потужність.