Російські окупанти продовжують активно використовувати мобільні крематорії в цій війні. "Білі Лади" як компенсації отримають далеко не всі сім'ї двохсот.

Про це заявила заступник Міністра оборони Ганна Маляр із посиланням на дані розвідки. Цілий пост був написаний у її особистому Telegram-каналі.

Мобільний крематорій, фото: скріншот з відео

Виявляється, що російські загарбники не просто щодня зазнають величезних втрат, а й використовують на місці мобільні крематорії, щоб не "мучитися" з відправкою тіл додому.

Вкотре довели, що нічого спільного з людьми вони не мають.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

За даними Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО), враховуючи катастрофічну ситуацію, що склалася, противник активно використовує мобільні крематорії. Зокрема, у тилу передових позицій окупантів зазначається постійне переміщення близько п'яти таких крематоріїв. Кремації проходять без будь-якої ідентифікації та обліку тіл померлих окупантів. Анна Маляр

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

У такий спосіб російське командування наказом від керівництва намагається приховати колосальні втрати особового складу, і тим самим економлять гроші. Це так звана традиційна російська забава щодо "позбавлення сімей загиблих пільг та компенсацій, розрекламованих російською пропагандою".

Тобто сім'ї одночасно позбавляються і близької людини, і матеріальної допомоги, і навіть не мають можливості попрощатися.

Нагадаємо, що п'яний мобік із "ДНР" показав, за що він бореться з українцями насправді

Раніше повідомлялося, що не 3 дні, але й не 3 місяці: скільки знадобиться часу ЗСУ, щоб опанувати танки Leopard та Abrams

Також, Санкт-Петербург, Москва, Єкатеринбург: удари будуть по лінивим російським містам