Стало відомо, що російському диктатору путіну дали останнє попередження через війну проти України. Захід остаточно починає звіріти стосовно терористів.

Про це розповів російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми Росії екс-співробітник Федеральної служби безпеки Геннадій Гудков в ефірі "Фейгін Live".

Виявляється, що ватажок російських терористів путін недавно міг отримати своє останнє попередження від західних країн, і якщо він його прийме, тоді у нього ще будуть шанси затриматися на деякий час у кріслі президента. Але вічно воювати з ним ніхто не збирається.

Генадій Гудков. Фото: скриншот Youtube

Йдеться про відведення військ до лінії фронту станом до 24 лютого, інакше Збройні сили України отримають всю ту зброю, про яку вони тільки попросять. Ми вже можемо бачити, як у січні багато союзників поставили нам те, що ще кілька місяців тому здавалося нездійсненною мрією. Йдеться і про німецькі танки, і зараз зрушило питання авіації.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Ось зараз у Росії поширюються кулуарні чутки... про те, що після "Рамштайну"... Путіну зроблено останню пропозицію, типу, хлопче, давай відводь війська на лінію 23 лютого, давай визнавай шкоду, давай визнавай провину , давай визнавай репарації, решта територій – будемо політично домовлятися… Або, якщо ти вже відмовляєшся від нашої останньої пропозиції, ми даємо Україні все те, що… ну, вибач, хлопче… все зробимо так, що тобі навіть ловити не буде чого. Геннадій Гудков

путін, фото: вільне джерело

Поки що рано говорити про подальший перебіг подій, але якщо відбудеться чергова ескалація, тоді Захід буде остаточно націлений на перемогу України. Усім набридло відволікатися на агресію диктатора, коли можна будувати мирний лад.

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре