Стало відомо про те, що в Офісі президента України вирішили розповісти про сюрпризи, які можуть найближчим часом чекати на територію Росії. Самі пішли на цю ескалацію.

Висловився із цього приводу радник голови ОПУ Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону, де регулярно озвучує свої думки щодо ситуації на фронті на сьогодні.

Михаил Подоляк, фото: Instagram

Насамперед він зазначив, що в Росії зараз вже абсолютно неминуча ескалація війни, і в найближчі місяці ми всі зможемо спостерігати за розвитком цих заворушень.

Зокрема йдеться про удари по різних об'єктах на території цієї недодержавності. Однак, як чоловік зазначив, поки що не можна обговорювати те, ким і чим будуть завдаватися ці удари.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Головне з цієї історії, що треба винести, що Україна не завдає ударів по чужій території, і вся причина буде у внутрішній ескалації у Кремлі. Наприклад, усі ці сварки навколо політичного та військового керівництва.

Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео

Зокрема постраждати можуть такі великі міста як Санкт-Петербург, Москва, Єкатеринбург тощо. Це все неминуче, і слід бути готовим до ударів.

Ескалація війни в Росії, на внутрішньому її ринку, неминуча. І піддадуть такі міста, як Пітер, Москва, Єкатеринбург, які думали, що живуть в іншій реальності. Все буде схильне до ескалації конфлікту, але ця ескалація є внутрішньою проблемою російської федерації. Михайло Подоляк

Нагадаємо, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Раніше повідомлялося, що норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Також російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії