Поки дивані експерти дивляться на пропагандистів по телевізору, війна вже підібралася на поріг кожного росіянина. Що ж на них чекає найближчим часом насправді.

Про це заявив заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком" на телеканалі "Еспресо".

Чоловік вважає, що вина за цю війну не лише на путіні та російському політичному керівництві. Винен ще й народ, якому незабаром доведеться відповідати і морально, і фінансово, а триватиме це все не один десяток років.

Аеродром у Криму, фото: скріншот з відео

Інформаційно-психологічна операція з боку України покаже, що насправді війна вже у кожного росіянина на порозі, не треба думати, що хтось сховається. За злочини Путіна та його команди відповідатимуть усі росіяни. Усі росіяни десятиліттями платитимуть фінансово та відповідатимуть морально за те, що зараз відбувається в Україні. Михайло Самусь

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Росіяни на мітингу, скріншот

Там жителі вже не сміються із фрази "Київ за три дні", бо бояться, що Україна здатна завдати ударів на далекі відстані. Ось і вводяться заходи щодо оборони міст, зокрема ППО на дахах будівель у центрі Москви. Тобто захищають центри ухвалення рішень.

У них у всіх є інформація, що Україна вже досягла успіхів у створенні спеціальної зброї, яка здатна на це. Чого варті лише удари по аеродромах у Саратові.

Але Україна битиме по військових об'єктах, які знижуватимуть військові можливості Росії, можливості російських військ проводити ракетні, авіаційні удари по території України. Хоча я не виключаю ударів по центрах ухвалення рішень, якщо цього вимагатиме поточний момент. Михайло Самусь

Мітинг росіян, фото: YouTube

Нагадаємо, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Раніше повідомлялося, що норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Також американець не втік з України після 24 лютого, а став на захист зі зброєю в руках