Стало відомо про те, чого насправді слід очікувати від планів путіна значно збільшити російську армію. Чи стануть вони загрозою для майбутніх поколінь.

Про це у своєму новому інтерв'ю для ТСН розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Він вважає, що раніше анонсоване російським військовим керівництвом збільшення окупантської армії до півтора мільйона людей до 2026 року зовсім не є загрозою для України сьогодні, проте майбутніх поколінь все ж таки може торкнутися.

Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube

Давайте подивимося на цю ситуацію наступним чином - вони збільшуватимуть фактично армію на 300 тисяч протягом трьох років? Війна в Україні закінчиться набагато раніше, ніж Росія зможе збільшити свою армію до такої кількості. Тому для України воно не є такою загрозою на сьогодні. У майбутньому для майбутніх поколінь – так, дійсно. Від російської армії 1,5 мільйона завжди буде загроза. Олександр Коваленко

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

До речі, цікавим фактом є створення росіянами мотострілкових дивізій, але при цьому вони зовсім не мають можливості їх забезпечувати технікою. Вони не можуть допомогти тим, хто у них є на сьогоднішній день, а вони хочуть ще нові.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Окупанти не лише не встигають знімати техніку з консервації, а й ремонтувати, що дуже важливо за умов війни. Типові росіяни, які щось запланували, але не можуть їх реалізувати.

Тому я маю великі сумніви, що вони зможуть повноцінно взагалі сформувати нові підрозділи, особливо зараз, коли всі інші в російській армії також критично потребують доукомплектації. На сьогодні в Росії немає жодного підрозділу, який би був на 100% укомплектований. Усі вони мають недоукомплектацію 30% та більше. Олександр Коваленко

Нагадаємо, що путін напередодні Нового року міг поставити Шольцю ультиматум про постачання танків Україні

Раніше повідомлялося, що американець назвав суму податків, яку громадяни сплачують за допомогу Україні

Також українцям розповіли, чому не варто вірити жодному слову Ірану проти путіна