У росіян своя боротьба проти нашого народу, але страждають від цього вони також. Цього разу жінка написала заяву на співробітницю пошти через українське прізвище.

Про це почали різко писати усі російські пропагандистські Telegram-канали.

Справа в тому, що російська пропаганда настільки в'їлася в мозок громадянам, що вони бачать у всьому українському якесь зло. А це ми навіть ще не нападали на них.

На цей раз жінка поскаржилася поліції на робітницю "Пошти Росії" через те, що у неї на формі було українське прізвище. Стався інцидент у селищі Провидіння, що на Чукотці.

Дивні посилки, фото habr

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Пенсіонерка вночі надивилася телевізора, а вдень уже пішла обурюватися тим, що співробітниця служби доставки попросила її надати персональні дані, проте сама не показала "дозвільні документи".

Проте більшого обурення у жінки викликало те, що персональні дані у неї попросила жінка з українським прізвищем "Логашенко".

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

У поліції вона вирішила вигадати легенду про те, що вона збирає розвідувальні дані під час війни, і передає їх українській стороні. Ті одразу розпочали перевірку у цій справі.

Все, що потрібно знати про їхню боротьбу. Єдине, що хочеться побажати - вимкнути телевізор, і включити голову. Однак це усвідомлення до них дійде зовсім не скоро.

Пропагандисти, скріншот з відео

Нагадаємо, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Раніше повідомлялося, що норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Також російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії