Стало відомо про те, як кухар путіна та власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин почав залучати російських тюремників на війну в Україні. Що саме їх приваблює у цій пропозиції.

Про це повідомляє правозахисний портал Rucriminal .

Справа в тому, що спеціальні люди з усіх колоній російської недодержавства є цинічним прикладом того, як можна поглумитися з законів. Ще один доказ того, що людина для них - витратний матеріал.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube

Виявляється, що десь за тиждень до того, як до колонії особисто приїжджає Євген Пригожин, спеціальні співробітники починають закривати кімнати для тривалих та коротких побачень, не приймають передачі, а також відключають мобільний зв'язок.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Показати ще

Після цього на плацу починають вибудовувати весь склад ув'язнених, і стоять по будівництві смирно в очікуванні пропозиції від Євгена Пригожина. Той в оточенні особистої охорони починає розповідати про переваги та безпеку ПВК "Вагнер", адже за його словами це найбоєздатніша одиниця, яка перевершує "другу армію у світі".

В'язниця, фото: скріншот з відео

Після цього він продовжує підтверджувати той факт, що мітить у крісло президента і називає себе останньою надією путіна.

Чоловікам обіцяли службу на 6 місяців. Зарплата приблизно 1500 доларів плюс доплати за бойові дії. В усіх великих містах є спеціальні пункти ПВК, які виплачують гроші. Зарплату можуть отримувати й рідні в'язнів.

Найсмішніше, що голова ПВК "Вагнер" любить наголосити, що нібито втрати всього 15%, проте за результатом усіх досліджень загинуло вже понад 70% ув'язнених. Вони підписують смертний вирок, коли погоджуються на це.

Техніка російських окупантів. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре